10. desember 2007

Etterlysning






Er det noen som kan si om denne filmen (Peter's Friends/Peters venner) er å få kjøpt på norsk, dvs. med norske undertekster, på DVD eller VHS?

7 kommentarer:

Spectatia sa...

Vet dessverre ikke det du lurer på, men benytter bare sjansen til å uttrykke min begeistring for filmen. :-)

Anonym sa...

Jeg finner den ikke med norsk tekst noe sted. Dessverre.

Jeg kom akkurat på Emma Thompson utenfor Peters dør natterstid: "Fill me with your little babies." Fnis.

Jørn Roeim sa...

Siri: Kanskje ikke den rette å spørre?

Anonym sa...

Jeg synes det er merkelig at jeg faktisk ikke har hørt om denne filmen! Har stor sans for kameratene Hugh Laurie og Stephen Fry. De var f eks et perfekt valg som Wooster og Jeeves.
Når vi først er inne på film: Du har vel satt av tid til 'A Clockwork Orange' ikveld? (NRK3 kl 21.25)

Jørn Roeim sa...

cox: Jeg synes også at denne filmen er merkelig lite kjent. En liten perle av en film, med kjente skuespillere og den særegne blandingen av alvor og humor som britene er så gode på. Pussig at den skal være så umulig å oppdrive. Jeg får følge med på TV-programmet i jula. Det er en viss sannsynlighet for at den dukker opp på en eller annen kanal.
A Clockwork Orange derimot, er ikke min kopp te. Vet den er en klassiker og alt det der, og jeg har sett den, men kommer neppe til å se den igjen.

Anonym sa...

Synd, det..med din cup of tea. Men jeg forstår jo at du syntes filmen var ubehagelig. Barry Lyndon, A Clockwork Orange, 2001, Shining m.m. Det oser atmosfære på lerretet. Stanley Kubrick var noe så uvanlig som et geni!

Anonym sa...

Du får fjerne denne "kommentaren" hvis du ikke vil ha mere quiz i bloggen din. Her kommer ihvertfall neste tekstutdrag og den handler om en refusert forfatter:
" - Phyllis, sa han, jeg tror ikke at jeg kommer til å bli noen rik mann likevel. Forlagsdirektør Bjærkmann ville ikke ha "Utukt er vertens lønn", han trodde ikke den ville slå an, sa han. Fru Vom var for gammel, og megler Smekk var for liten - hah! - som om det er størrelsen det kommer an på. Og jeg som hadde gledet meg sånn til å gå på Theatercafeen. Hagbarth rugget fram og tilbake på stolen mens han skjulte ansiktet i hendene.
- Hva skal jeg gjøre, Phyll, stønnet han, - hva skal jeg gjøre...
- Ikke tenk på det, avbrøt Phyllis. - Jeg elsker deg, og penger betyr ikke noe for meg. Jeg skulle ønske du tjente mindre. Kan du ikke prøve å tjene mindre, Hagbarth. For min skyld, gjør det, Hagbarth - for min skyld. Phyllis' øyne var sløret av tårer.
Hagbarth tok manuskriptet opp av lommen og rev det i tusen biter.
- Jeg skal prøve, sa han, - jeg skal prøve."