3. juli 2011

Halfdans bokhus
Halfdans bokhus i Drangedal har nå fått egen hjemmeside HER med nødvendige opplysninger om åpningstider og beliggenhet. Men ikke en eneste av bøkene er på data, og Halfdan sender dessuten ikke, så man kan ikke handle via hjemmesiden, man må pent dra dit. Det er da også bryet verd, siden Halfdans bokhus formodentlig er Norges største antikvariat (Halfdan bruker ikke selv det ordet), og prisene kanskje er Norges minste. Til orientering har ikke Halfdan betalingsterminal heller, så her er det kontanter som ruler.

Jeg var der i dag, og kjøpte 15 bøker til en snittpris på ca kr. 23. Da fikk jeg Graham Greene, Jonathan Franzen, Henrik H. Langeland, Lawrence Durrell, Søren Kierkegaard, Bret Easton Ellis, P.G. Wodehouse og enda mer. Alle meget pene og med smussomslag. Og så fikk jeg gratis te og nybakte kanelboller av kona til Halfdan, og en hyggelig bokprat med sjefen sjøl.

4 kommentarer:

Geir Isaxen sa...

Å, har du endelig kommet deg dit! Jeg er retten og sletten misunnelig.
På et eller annet vis må jeg komme meg dit, jeg også.

Tehme Melck sa...

Endelig? Hvis du klikker på temaet "Hafdans bokhus" vil du se at det ikke er første gang.

Geir Isaxen sa...

Da har jeg misforstått. Vet at du har skrevet om det flere ganger, men visste ikke at du fysisk hadde frekventert stedet.
Har skrevet om Halfdans Bokhus flere ganger jeg også, men har tilgode å ha karret meg dit.

Tehme Melck sa...

Du kommer neppe til å angre hvis du drar dit.

Juleroser

"Juleroser" fra Samlaget, det vakreste juleheftet man kan tenke seg. Et litterært julehefte med bidrag frå nokre av dei fremste...