14. juni 2015

Så er det slutt ...

Det er bare å  beklage, men denne bloggen er ikke lenger aktiv. Jeg har proklamert dens død flere ganger tidligere, men vekket den til live igjen. Jeg tviler på at det vil skje denne gangen. Bloggen går i sitt niende år, så jeg har jo holdt på en stund. Men nå er inspirasjonen helt borte. Det henger nok sammen med at lesegleden også er borte. Siden temaet for denne bloggen har vært min egen lesing, har jeg dermed ikke noe å blogge om. Slutte å lese kommer jeg neppe til å gjøre, men jeg kommer ikke til å lese på samme planmessige måte lenger. Jeg har også tenkt å lese mindre skjønnlitteratur og mer sakprosa. Sånn er det bare. Takk til alle som har fulgt denne bloggen, særlig de mest iherdige, de som kanskje ikke utgjør mer enn en håndfull, men som har bidratt til å holde entusiasmen og bloggegleden oppe.


4 kommentarer:

scribo sa...

Takk for inspirasjon til lesing av skjønnlitteratur og til blogging. Jeg har fulgt med siden 2007.
Leselysten kommer ganske sikkert tilbake, selv om det kan gå noen år.

Odette de Crècy sa...

Jeg er også inne i en sakprosaepoke i lesingen min nå, pussig egentlig, kunne nemlig skrevet det samme som du skrev her.

Vel, takker for mange gode leseideer, og kanskje kommer du tilbake med en sakprosa- blogg? Det hadde vært fint.

Uansett ønsker jeg god sommer!

Hege sa...

La den nå bare ligge, bloggen. Den går ikke noe sted. Jeg stikker nok fortsatt innom av og til.

God sommer til deg og dine.

Geir Isaksen sa...

Trist, men forståelig. Jeg synes ikke du bør slette bloggen. Etter 9 år, er det blitt mange innlegg som fortsatt kan finne nye lesere.

Juleroser

"Juleroser" fra Samlaget, det vakreste juleheftet man kan tenke seg. Et litterært julehefte med bidrag frå nokre av dei fremste...