23. august 2007

Billige bøker!

VELKOMMEN TIL BAKGÅRDSSALG!

Oktober, Samlaget, Pax, Spartacus, Humanist, Imprintforlaget, og Andresen & Butenschøn arrangerer det tradisjonsrike salget for syvende år på rad. Her blir det tusenvis av billige bøker og muligheter for å gjøre fantastiske bok-kupp!

Salget avholdes som vanlig i Huitfeldtsgt 15 i Vika.

Åpningstider:
Tors. 30. august. Kl. 15.00-20.00
Fre. 31. august. Kl. 15.00-19.00
Lør. 1. sept. Kl. 11.00-15.00
Også i år kan du betale med bankkort.

Her finner du blant annet godbiter av forfattere som:
Frode Grytten,Thomas Hylland Eriksen, Vigdis Hjorth, Dag O. Hessen, Johan Galtung, Marquis de Sade, Michael Tamelander, Niklas Zetterling
Knut Hamsun, Hemingway, Dostojevskij, Are Kalvø, Kjartan Fløgstad, Jon Fosse, Olav H. Hauge, Jan Erik Vold. Anna Gavalda, Johann W. Goethe, Anne B. Ragde, Dag Solstad, Tore Renberg, Niels Fredrik Dahl, Mikael Niemi, John Steinbeck, Erling Fossen, S. A. Hornby, Cecilie Naper, Jean-Paul Sartre, P. W. Zapffe, David Hume, Terje Emberland og Franz Kafka.

Velkommen!

Tips gjerne venner og bekjente!

8 kommentarer:

Frøken Skavlan sa...

Så genialt! Takk for tipset!

Tove sa...

Akkurat no skulle eg ønske at eg budde i Oslo... Eg får gå på biblioteket i staden.

Tehme Melck sa...

Frk. Skavlan: Takk for at du har lenket til bloggen min. Skal se nærmere på din blogg.

tove: Man går dessverre glipp av en del ting ved ikke å bo i hovedstaden. Men det er nå likevel bedre å vite om begivenheter som dette enn å høre om dem i ettertid, slik jeg alltid har hatt en tendens til.

Jorid sa...

Og hvis noen har lyst på enda flere bøker, så er det også bakgårdssalg hos Aschehoug på Sehesteds plass de samme dagene :-)

Tehme Melck sa...

Jorid: Hjertelig, hjertelig takk. Det salget var jeg på i fjor, og det var bare helt fantastisk.

elin sa...

Jeg trenger ikke flere bøker. Og definitivt ikke nå rett før flyttiing. Jeg har ESKER med bøker i boden, for jeg har ikke plass til dem i bokhyllene mine.

Tehme Melck sa...

elin: Trenger og trenger ... Bokhylleplass får en virkelig bokelsker aldri nok av likevel. Men et sted må man jo ha dem.

elin sa...

Jeg bruker gjenta til meg selv at bøker kan lånes på biblioteket. ;) Har strengt tatt forbudt meg selv å kjøpe bøker jeg fint kan få på biblioteket. (Og for tiden FÅR jeg jo dessuten bøker siden jeg sitter i en viss jury).

Juleroser

"Juleroser" fra Samlaget, det vakreste juleheftet man kan tenke seg. Et litterært julehefte med bidrag frå nokre av dei fremste...