16. august 2007

Forlag og fest.


Jeg er i Oslo, og skal straks på Gyldendals høstfest. I morgen blir det diverse bokkjøp. Jeg bor som vanlig i kloster, dvs. på Katarinahjemmet på Majorstua. Heldigvis har nonnene fått trådløst internett omsider. Her er himmelen over Bogstadveien akkurat nå.

3 kommentarer:

cox sa...

Dette var interessant! Jeg søkte av nysgjerrighet på 'Katarinahjemmet' på nett. Visste ikke at nonnene der hadde både pensjonat og studenthybler. Både rimelig - og antar jeg - velsignet fredelig losji. En ganske annen sak er at jeg som gjest ville ha følt meg ganske "syndig", etter å ha svingt begeret på forlagsfesten!

Anonym sa...

Det er noe av det som er så herlig med katolikkene: man føler seg ikke syndig over å ha nytt de gleder livet har å gi!
Jeg har noen katolske venner - og har jeg forstått dem riktig, er det mer synd ikke å glede seg over livet enn å ta imot og nyte det livet har å by på!
Og - å svinge beger, er de temmelig gode til!

Hilsen "skapkatolikk"

Jørn Roeim sa...

cox: Jeg må dessverre skuffe deg med at jeg ikke drakk på festen. Ellers er det nok som "anonym skapkatolikk" sier, at vi katolikker setter større pris på dette livets gleder enn protestanter. Jeg har stor sans for det jødiske visdomsordet som sier at når et menneske møter skaper, må det også stå til regning for de av livets gleder som det unnlot å nyte.