7. desember 2006

Blogg, blogg ...


Litt om planene fremover:
«Dagens Storm P.» vil heretter ikke komme daglig, men mer sporadisk. Til gjengjeld vil det bli mer av andre sitater, først og fremst fra bøker jeg har lest, under rubrikken «Lesefrukter».
De som fryktet (eller håpet ...) at jeg var ferdig med Joyce, kan forsikres om at det kommer rikelig med Joyce-stoff også fremover. Og skulle ikke bloggeren i gang med å lese Ulysses? Hvordan går det med det prosjektet? Jeg har ikke kommet ordentlig i gang ennå, det er et par andre ting jeg må få unnagjort først. Men det kommer, det kommer. Lesingen tar av og til sine egne veier. For eksempel begynte jeg plutselig å lese Ray Bradburys Fahrenheit 451, en bok jeg har hatt stående siden 1980-tallet en gang, bare fordi jeg så et sitat fra den (den handler om bøker, og jeg kommer straks med et eget innlegg om den).
Adventstiden og julen - sett med dikternes øyne - kommer også til å sette sitt preg på bloggen.
Hvis det er noe du har lyst til å kommentere i denne bloggen, er det bare å trykke på kommentarfeltet under hvert enkelt innlegg, der det nå stort sett står «0 COMMENTS». Det kreves ingen innlogging eller identifikasjon for å kommentere.

Ingen kommentarer: