10. desember 2007

Ting

Interessant kommentar i Kulturdelen av Aftenposten i dag om Amazon Kindle, et digitalt lesebrett, som tydeligvis er noe helt annet enn de klossete ebøkene som ble forsøkt lansert for noen år siden. Amazons egen Kindle-side finner du
> HER. Jeg har sendt en mail til amazon i dag og spurt om den trådløse forbindelsen virker her, hvilket jeg går ut fra at den ikke gjør. Men Kindle kan være interessant likevel, og jeg lurer på om jeg skal bestille en.


Det er et poeng for meg å være mobil, det vil si å kunne jobbe hvor som helst. Med bærbar PC og Telenor Mobilt Kontor er det mulig. Mobilt Kontor håper jeg å kunne skifte ut med mye raskere mobilt bredbånd i løpet av 2008. Jeg har lenge savnet en liten, kompakt skriver som er enkel å ta med, og i dag kjøpte jeg en Canon Pixma på Binders. Litt dyr (ca. 2500) men akkurat den størrelsen jeg har vært ute etter, omtrent som et bind i Store norske leksikon, bare litt høyere og tynnere. Og lettere. På bildet har jeg plassert den oppå tastaturet på PC-en, så det tydelig fremgår hvor liten den er.

2 kommentarer:

cox sa...

Duverden! Vi lever jo i en morsom tid med duppeditter og dingser. Nå også digitalt lesebrett. Jeg kunne godt tenkt meg en Kindle, jeg. Men prisen er litt stiv, så jeg får heller ønske meg den til jul...

Anonym sa...

Jeg tror jeg vil trå til med en LITTERÆR QUIZ i disse adventstider! Ganske sikkert trenger jeg meg nå inn på dine enemerker, TM. Men det får stå til, inntil jeg en vakker dag oppretter min egen blogg. Jeg går til min bokhylle og finner følgende utdrag:
"Da Autodidakten kom for å hilse på meg på biblioteket imorges, tok det meg tid å kjenne ham igjen. Jeg så et ukjent ansikt, knapt nok et ansikt. Og hånden hans lå som en stor hvit mark i min. Jeg slapp den øyeblikkelig, og armen falt kraftløs tilbake.
I gatene henger der fordektige lyder.
Altså er der foregått en forandring, som ikke er knyttet til noe bestemt. Er det meg som er forandret? Hvis det ikke er meg, må det være rommet, byen, naturen; så kan man velge..."
Hvem i all verden kan ha skrevet dette?