26. desember 2008

Stort og smått


Alt er relativt, som det heter. Jeg har i mange år jobbet på en bærbar datamaskin fordi jeg ikke orker å ha en sånn diger, stasjonær sak som dominerer arbeidsmiljøet mitt. Den bærbare gir frihet, både til å bevege meg rundt i mitt eget hus og utenfor det.

Men til jul i år fikk jeg en enda mindre PC, som gjør meg enda friere. En mini-PC som er så liten at jeg kan putte den i en (litt stor) lomme, og som ikke krever egen veske når jeg skal ut og reise. Tastaturet er stort nok til at jeg kan jobbe på det, og maskinen har innebygd kamera og mikrofon. Er jeg ikke heldig?

10 kommentarer:

Aina Basso sa...

Jau!

Cyno Grassator sa...

Jo, sannelig er du heldig! Men får du plass til nevene dine på det tastaturet?

Jørn Roeim sa...

Aina: Ja, ikke sant?

Cyno: Mine hender kvalifiserer neppe til betegnelsen never, men det lille tastaturet krever likevel litt tilvenning. Men det går fint å jobbe på. Den omtenksomme giver har dessuten sørget for at min maskin har et så stort tastatur som en sånn mini-PC kan ha, og at det er mer "logisk ordnet" enn på en del andre modeller.

Anonym sa...

Den pc ser skøn ud - jo du er heldig! Du har vist haft en rigtig god jul ;-)

Sesselja sa...

Gratulerer med en snerten liten sak. Jeg fikk en Asus Eee til bursdagen min i sommer og har hatt stor glede av den. Fin-fin både å ta med i veska og å ha på fanget i sofakroken.

Anonym sa...

Du har tydeligvis vært snill gutt i år.

Anonym sa...

Gratulerer med mini-en. Jeg kan bare si en ting: Vil ha, vil ha, vil ha!

Rjegmeg sa...

Jeg er også veldig fornøyd og heldig med å ha en slik i huset:-)
Jeg har HP sin. Fikk den av min kjære til bursdagen min.

Unknown sa...

Nå har du hatt den mini-bærbare i snart 2 mndr.
Er du fornøyd, så langt? Blir den brukt?
Jeg spør fordi jeg vurderer å kjøpe en mini fra Acer. Bredde: 25 cm, dybde: 17.

Jørn Roeim sa...

Dipso: Ja da, jeg er fornøyd, og den blir brukt. Jeg har riktig nok ikke brukt den til å arbeide på ennå, dvs. sånn i dagevis, og tastaturet ER lite, men jeg har blogget en del på den og vært på nettet, og jeg er veldig glad for den. Acer (som min også er) har visstnok de største tastaturene av miniene.