20. januar 2009

Skriveplassen
Skriveplassen, ja. Jeg tror jeg bommet litt på oppgaven i forrige versjon. For stort utsnitt, og ingen grunn til at jeg og bikkjene skulle være med på bildet. Så på oppfordring fra Dipsolitteraten - her er min skriveplass, som også er min arbeidsplass (klikk på bildet for større versjon).

8 kommentarer:

Lille søster sa...

Dette så jo veldig hyggelig ut!

Jørn Roeim sa...

Jeg trives i hvert fall der :-)

Unknown sa...

Tehme Melck: Riktig innbydende. Men siden jeg har dårlig rygg, ville jeg ha skiftet ut stolen.

Jørn Roeim sa...

Dipso: Stolen er det første man tenker på når ryggen krangler. Jeg hadde også ryggproblemer tidligere, men tenkte omvendt - jeg kjøpte et bord som kan heves og senkes. Om nødvendig kan jeg stå ved det og jobbe.
Jeg har prøvd mange avanserte stoler som skulle være bra for ryggvondt, men har funnet ut at jeg sitter best på en helt alminnelig ukomfortabel stol.
En av grunnene til at jeg ikke lenger har vondt i ryggen, er formodentlig også at jeg går intensivt, til dels i skogsterreng, to-tre timer hver dag, fordelt på morgen og kveld.

Ragne Rognebær sa...

Det ser så fullt ut som et ekte skrivested skal være. Riktig trivelig, og.

Jørn Roeim sa...

Ragne: Hyggelig at du synes det.

Unknown sa...

I gjennomsnitt går jeg ca. 1 time daglig. Vet det er bra for ryggen. Ville nok ha gått mye mer, hvis jeg hadde hatt hund.
Jeg tenker på Hemingway, når jeg ser at du kan heve skrivebordet og stå ved det om du ønsker. Han sto og skrev på maskin. En vane han visstnok hadde lagt seg til, da han var ung journalist (!)

Hermia Says sa...

Fin harmonisk röra...