12. november 2009

Aschehougs forfatterskole

Hører du til dem som forgjeves har sett etter årets opptaksprøve til Aschehougs forfatterskole? Grunnen er, ifølge Aschehougs nettside: "Forlaget gjør ikke noe nytt opptak til Forfatterskolen i 2010. For å kunne konsentrere oss om å gi god oppfølging til de forfatterne som allerede har gjennomført Forfatterskolen, har forlaget bestemt å ta en pause med Forfatterskolen. Etter all sannsynlighet starter vi opp igjen i 2011. Opptaksprøven vil bli utlyst på forlagets nettsider i november 2010."

Jeg har for øvrig tipset Klassekampens bokmagasin om denne saken, så kanskje kommer det noe der.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, litt nedtur det der. Jeg fikk ikke til å søke i fjor, og har gått lenge og gledet meg og psyket meg opp til å prøve i år. Men den gang ei :(

Unknown sa...

Samma kan det være med alt samma!

Jørn Roeim sa...

Geir: Lå det noen dypere mening bak den?

scribo sa...

Hun som har ledet den skjønnlitterære forfatterskolen, Merete Morken Andersen, har også gitt ut en murstein av en bok, Skriveboka, full av skriveveiledning og oppmuntring.

Unknown sa...

Nei! Bare et spontant utbrudd.

Jørn Roeim sa...

scribo: Ja visst. Jeg har den og har omtalt den her i bloggen (trykk på temaet "skriveboka"). Jeg har også et tema som heter "bøker om å skrive og oversette".

Anonym sa...

Biltema har også bare umbrakonøkler. Det er faktisk det vi sier her i huset også. Jeg har aldri hatt behov for å skrive ordet, og har jeg lest det har det vært hos IKEA eller Biltema. Nå har jeg lært noe nytt, men avlæringen vil ta tid.

scribo sa...

til "livetleker":
"Do not fear going forward
slowly,
fear only to
stand
still."
chinese wisdom