18. mars 2010

Nytt tidsskrift

Første nummer av et nytt litteraturtidsskrift er rett rundt hjørnet, og jeg benytter anledningen til å reklamere litt for det, ikke bare fordi jeg er en av bidragsyterne.

Bladet sier om seg selv:

"Biblioteket er et nytt norsk litteraturtidsskrift for alle som liker å lese. Med artikler om alt fra krim og serielitteratur til de store klassikerne, og selvsagt også den nye litteraturen, tilbyr Biblioteket underholdning, kunnskap og inspirasjon. Gjennom Bibliotekets varierte innhold stiller vi også de store spørsmålene: Hva er egentlig god litteratur? Og hvorfor er den god?"

9 kommentarer:

Unknown sa...

Spennende! Det skal jeg kjøpe. Vet du når det kommer i salg?

Beatelill sa...

Hei. Blir du med å lage ei liste over verdens beste bøker? http://beatelill.blogspot.com/2010/03/kom-med-forslag-til-hvilke-bker-som.html

Lille søster sa...

Så fint! Dette vil jeg gjerne lese.

Jørn Roeim sa...

Børge: Lanseringsdato er i morgen lørdag 20. mars, det er alt jeg vet. Da skulle man vel tro at det er i salg da.

Unknown sa...

Jeg kunne godt tenkt meg å kjøpe det. Men Narvesen har det ikke. Ihvertfall ikke min lokale Narvesen-butikk.
Kan du varte opp med en adresse til tidsskriftet?

Elin sa...

Med en slik tittel ville jeg forventet meg at det var et bibliotekfaglig tidsskrift, men jeg skjønner av det du skriver at det ikke er det? Hadde nok blitt skuffet hvis jeg kjøpte det i den forventning og oppdaget at det ikke var det. ;-)

Jørn Roeim sa...

Geir: Jeg vet ikke mer enn det som står på den uferdige hjemmesiden: http://www.biblio.no/

Elin: Forsiden forteller vel tydelig nok at det er et litteraturtidsskrift og ikke et bibliotekfaglig tidsskrift. Et bibliotek er ikke bare en institusjon, men en boksamling.

Bokelskerinnen sa...

Tusen takk for godt tips :)

torbjørn hauken sa...

Alltid spennende med nye litteraturtidsskrift. Håper det gåt bedre med dette enn noen av de andre som har vært forsøkt startet, som 'Ordforord' og 'Motell'. Tror begge kom med to numre før de forsvant... 'Biblioeket' er forhåpentligvis bedre funfert, jeg ønsker det iallfall alr godt og vil yte mitt lille tilskudd ved å kjøpe det. Minner meg på at det Geir påpeker, nemlig at Narvesen ofte ikke fører de smalere publikasjonene er et problem, og en bør spørre (mase!) om det en vil ha oftest mulig hos Narvesen, så kanskje de tar inn det de registrerer etterspørsel etter!!