2. oktober 2012

I dvale

Denne bloggen har nå gått i dvale. Det har den gjort før, men alltid kommet i gang igjen. Om det kommer til å skje denne gangen, kan bare fremtiden vise. Akkurat nå føler jeg meg for det første svært uinspirert, for det andre har jeg mye jobb; oversettelser og egne bokprosjekter, som tar mye tid, og som må prioriteres. Selv om det ikke kommer noe nytt stoff her med det første, er denne bloggen faktisk nærmere seks år gammel, så det er mye å lese her. Heller ikke det daglige sitatet (til venstre) vil bli oppdatert, derfor lar jeg det siste sitatet stå som et slags motto og en kjærlighetserklæring til bøkene.

5 kommentarer:

Odette de Crécy sa...

Å leve med bøker er en vakker måte å leve på ... den er god!

Ellers ser jeg at du har "Haren med øyne av rav" på vent, og den er jeg i sluttfasen med nå. En veldig god bok.

Lykke til med oversettelser og bokprosjekter!

Det hender jeg finner noen riktige godbiter i arkivet ditt, så jeg kikker innom og ser når du er igang igen ...

Jørn Roeim sa...

Takk for hyggelig kommentar, og for at du har fulgt trofast med på denne bloggen.

Unknown sa...

Synd for oss lesere at du tar pause, men bra for deg, siden du har behov for å gjøre andre ting. Heldigvis er arkivet stort og mye er uutforsket ennå. Av alle bokbloggene som finnes der ute er det din jeg oftest kommer tilbake til. Hvis du føler for å begynne igjen er det sikkert flere enn meg som blir glade.

Jørn Roeim sa...

Takk til deg også for hyggelig kommentar!

Unknown sa...

Jeg er ganske sikker på at du kommer tilbake igjen. Men ta nå den tiden du trenger. Ikkeno´ pes og stress her i går´n. Bokblogging bør vel i første rekke være lystbetont, ikke sant.