8. mars 2007

Klassekampen som kom.


Jeg skrev i forrige uke om Klassekampen som ikke klarte å levere lørdagsavisen sin på lørdag, og som dermed bare fikk én sjanse til av meg. Og nettopp som jeg i mitt stille indre hadde begynt å more meg litt over at Klassekampen (både med stor og liten k) lot vente på seg, klarte jammen Klassekampen (den med stor k) å ligge i postboksen min lørdag morgen. Dermed ser det ut til at jeg er stuck med et lørdagsabonnement på en avis jeg egentlig ikke liker, men som altså klarte å lokke meg med bokbilaget sitt. Men det er vel unødvendig å si at Klassekampen må fortsette å innfinne seg hver lørdag? Å klare det én gang kan jo være regelrett nybegynnerflaks. Og som jeg har sagt til Klassekampen - jeg betaler ikke for gamle aviser.

2 kommentarer:

Askild sa...

Eg hadde ikkje venta at ein bokelskar som deg skulle vera så opptatt av om avisa er dagfersk eller ikkje. Klassekampen si laurdagsutgåve varer i fleire dagar her på garden, og minst like lenge vert Information sine weekendutgåver liggjande på stovebordet.

Mitt syn er at ei god avis skal vera interessant å lesa minst ei veke etter at den kom ut. Den testen består Klassekampen dei fleste laurdagar...

Jørn Roeim sa...

Tja, du har kanskje et poeng der. Kanskje jeg er for streng med Klassekampen. Noe som igjen kanskje henger sammen med mitt veldig ambivalente forhold til denne avisa. Men jeg er helt enig i at en avis skal være interessant minst en uke fremover, og du har sikkert rett i at Klassekampen består den prøven.