27. juli 2007

I serien litterære kraftprestasjoner ...


Nå ja, det var kanskje en litt pretensiøs betegnelse. Men som et apropos til min egen lesing av Ulysses - HER er en danske som blogger om sin lesing av Det gamle testamente. Han har unektelig et poeng når han spør hvor mange som kan si at de faktisk har lest bøkenes bok. Kanskje enda færre enn som har lest Ulysses, vil jeg tro.

4 kommentarer:

cox sa...

Dette er ingen kommentar til ditt opprinnelige innlegg. Men et TV-varsel! Er jo blitt klar over at du ikke prioriterer TV-titting. Jeg husker nemlig din skuffelse over en "Bollywood-film". På NRK2 kl.23.35 ikveld, sendes en dokumentar om Bollywood som fenomen. Og ifølge omtalen omhandler den også at veien til stjernestatus ofte går via sengehalmen.
Vi tenker ofte på USA som verdens største spillefilmprodusent, mens det faktisk er India som er den desiderte ener!

Jørn Roeim sa...

Ja, jeg er klar over at Bollywood er større enn Hollywood, og jeg så også at dette programmet skulle komme, men vet ikke om jeg kommer til å se det. Ble så skuffet over den Bollywood-filmen jeg prøvde meg på at jeg mer eller mindre mistet interessen. Men takk for tipset.

cox sa...

Hehe, jeg kan forstå din avventende holdning. Men kanskje jeg kan friste med et portrettprogram om P.O.Enqvist førstkommende søndag på svensk tv2 kl.16.30 ?!

Jørn Roeim sa...

Takk for tipset igjen. Enqvist har jeg sans for. "Livlegens besøk" klarte jeg ikke å legge fra meg da jeg leste den.