15. juli 2007

Jeg hadde tenkt ...


... men det er ikke alltid det går som man hadde tenkt. I dette tilfellet gjaldt det bare at jeg hadde tenkt å bli ferdig med Ulysses og feire 10 000 treff på bloggen samtidig. Sånn gikk det ikke, for det gjenstår fortsatt en del av Ulysses, mens 10 000 treff ble rundet nå i formiddag. Jeg har blogget siden slutten av oktober i fjor, altså godt under ett år, og jeg synes at 10 000 treff er helt utrolig. Det dreier seg selvsagt ikke om unike treff, siden det er mange faste lesere, men likevel. Jeg vet ikke om det er lite eller mye i bloggsammenheng generelt, men for meg er det i hvert fall mye.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer så mye og fra hjertet!

Jeg synes også det høres mye ut - i alle fall til å være en kvalitetsblogg. Altså en blogg som ikke flyter over av "suspekte søkeord" osv., men med knakende gode innlegg om relativt smale emner. Selv synes jeg jo akkurat DET er det som gjør bloggen din så flott - blant annet - og det forundrer meg ikke det minste at du har mange trofaste lesere.

Håper du fortsetter å la telleverket gå og la innleggene flomme ut - bloggen din er et av dagens små lyspunkt for en nettbruker som meg!

Som sagt: stor stas og glede herfra! :-)

Anonym sa...

Ja, jeg er også lynhurtigt blevet glad for din blog, man fornemmer, at du tydeligvis lægger meget arbejde/tid/lyst i den.

cox sa...

Hyggelig, det! At du får så mye respons. Jeg tror det ofte er sånn på nettet; det tar litt tid før man får kommentarer på bloggen. Men så løsner det, og jungeltrommene går om at den siden er vel verd å stikke innom. Derfor kan man vel anta at de neste 10 000 oppnås på kortere tid enn ett år. Lykke til videre....

Jørn Roeim sa...

leselama, Sternberg og cox: Takk for hyggelige kommentarer!