22. juli 2007

Å, jeg svake sjel ...
Sist jeg fikk regning fra kredittkortselskapet, sa jeg til meg selv at nå får det jammen være nok bokkjøp for en stund. Men så gjorde cox meg oppmerksom på boken Married to a Genius, som blant annet inneholder et kapittel om Nora og James Joyce, og jeg bestilte den sporenstreks fra amazon.co.uk .
Og Ulysses-lesningen har aktualisert behovet for Richard Ellmanns Joyce-biografi, som vel regnes som den beste på sitt felt, så i dag bestilte jeg den også. Men nå - nå skal det være slutt for en stund ...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Amazon.co.uk er et farlig sted. Meget farlig....

Jørn Roeim sa...

Farlig, farlig, men deilig, deilig ...

cox sa...

Har jo hørt mye om amazon, men ser ikke helt fordelen av å benytte den fremfor bokkilden. 1,6 mill. bøker er mer enn nok for meg. Men strengt talt, har jeg ikke råd til å kjøpe flere bøker. Biblioteket er mitt tempel...!

Jørn Roeim sa...

Cox: Her skal jeg si deg fordelen med amazon.co.uk fremfor bokkilden - "Married to a Genius", som du nettopp anbefalte meg, kostet meg kr. 105 på amazon (inkl. porto), mens bokkilden opererer med en pris på kr. 150 (jeg vet ikke om det kommer porto i tillegg). Det gir meg ikke noe valg, faktisk. Men jeg gir gjerne også en hyllest til biblioteket, selv om jeg tilhører den mennesketypen som helst må eie bøkene selv.

cox sa...

Ja, jeg kan se at på amazon.co.uk er det penger å spare. Men jeg har ikke kredittkort, og hvis jeg hadde hatt det, ville jeg ikke ha benyttet det over nettet!

Jørn Roeim sa...

Jeg har lang erfaring med netthandel, og har hittil ikke opplevd noe negativt. Fra seriøse aktører som amazon og lignende er det ingenting å frykte. Men kredittkort er en stor fordel - jeg bruker ikke noe annet - for det gir en ekstra sikkerhet i tilfelle det skulle oppstå problemer.