4. juni 2008

Skien ...

Jeg har alltid betraktet nabobyen min, Skien, som noe bortimot verdens kjedeligste, og kanskje også styggeste (Telemarks svar på Drammen, hvis du skjønner hva jeg mener), men etter å ha sett DENNE bloggen er jeg ikke lenger helt sikker. (Til orientering skal det opplyses at jeg selv både er blitt konfirmert og har gått på skole i Skien, fordi jeg under oppveksten tilfeldigvis bodde rett på feil side av bygrensa. Jeg har faktisk gått på samme skole som både Ibsen og Quisling ...)

5 kommentarer:

Unknown sa...

HA! Ikke dårlig, TM! Den uttalelsen (om at du har gått på samme skole som Ibsen og Quisling) vil selv en amerikaner forstå.
Ellers har ikke lille Norge så mange internasjonale "navn" å slå i bordet med.
Du kunne eventuelt ha føyet til Edvard Munch...men da ville ingen ha trodd deg.

~ Underveis ~ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jørn Roeim sa...

jorunn: Tenkte nok det kom reaksjoner på det, ja. Det er ikke personlig ment (mot drammensere), for å si det sånn, men for noen av oss er Drammen bare en endeløs rad av motorveibroer på vei til Oslo. Jeg vet at det ligger en by der nede som sikkert har sin sjarm, men ...

Anonym sa...

Jeg er og konfirmert i Skien og har gått på tydeligvis samme skole som deg, men kjedelig? Den er i alle fall bedre en den lange tarmen med de forvirrende kjøreretningene som Porsgrunn er.

Jørn Roeim sa...

anonym: Et lokalpatriotisk blikk er aldri særlig objektivt, er jeg redd.