16. juli 2008

Dagens post (nesten)Hjerter i chili heter Como agua para chocolate på originalspråket, og er ifølge den norske baksideteksten "en hyllest til kjærligheten og til kokekunsten" Skjønt rekkefølgen er vel ofte omvendt? Jeg vil i hvert fall tro at personene på bildet har spist. Bilde fra filmen.


Jammen dukket det ikke opp noen uventede bøker i dag også, på posten, men ikke i posten. Tre bookcrossing-bøker lå på et bord i boksrommet og ble tatt med hjem. Det er min første praktiske erfaring med dette fenomenet. Hva bookcrossing er, forklarer Elin HER, og HER er hjemmesiden til bookcrossing.

Bøkene var Ulysses og Hjerter i chili. Førstnevnte har jeg selvsagt, så den får jeg legge fra meg igjen et sted så snart som mulig. Men Hjerter i chili har jeg bare sett som film, for lenge siden, så den har jeg tenkt å ta en titt på.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så moro at du har funnet bookcrossing-bøker! :-D Hvilke var det?

Anonym sa...

så flott opplegg.

Anonym sa...

Er det ikke moro? Jeg ble helt i hundre da jeg fant en bookcrossing-bok, - og helt i minus da ingen meldte at de hadde funnet den da jeg sendte den videre ut i verden.

Anonym sa...

Dette var morsomt!
Boka kommer opprinnelig fra min bokhylle, og da jeg fikk melding om at den var plukket opp lurte jeg faktisk på om denne Tehme kunne være deg. Men profilen inne på bookcrossing hadde ikke informasjon som kunne si enten eller. Håper du kanskje sender boka videre dersom den ikke frister til å innlemme i boksamlingen. Og god lesing!

Anonym sa...

Hvordan finner man bøker? Og hvor?