14. august 2008

Zofies verden





Tegneserien Zofies verden er visstnok omstridt, men jeg digger den. Topp humor, etter min mening. En av de få tegneseriene jeg gidder å lese. Bare helt praktfullt frekk og absurd. Les om den HER.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Omstridt? Skal jeg være ærlig, har jeg aldri hørt tegneserien omtalt- selv om jeg ofte diskuterer tegneserier. Personlig synes jeg dette er den mest intetsigende tegneserien som er laget på lang tid. Om kravet er "absurd", vel, om det å stort sett mangle poeng er "absurd" er den nok veldig "absurd"... Westerdals, er ikke det en reklameskole? Forundrer meg ikke. Denne tegneserien er omtrent like kjedelig som en reklame, med omtrent like "provoserende" humor. Sorry mac.

Jørn Roeim sa...

forundret: Som det også fremkommer av kommentarene til det forrige innlegget i bloggen min, om engelsk humor, er oppfatningen av hva som er morsomt, svært forskjellig fra person til person. Og jeg er og blir vilt begeistret for Zofies verden, men har ingen problemer med at andre ikke er det.

Anonym sa...

Zofies verden er rett og slett noe av det mest elendige som noensinne er laget.... Blir rett og slett småsur hvær eneste gang jeg ser den i VG. Tenker med en gang på at den tar opp plassen fra en bedre serie.

Hadde den i allefall hatt innhold... Eller forsettende historie..
Eller en rød tråd utenom nakne kropper?

Trist, rett og slett.

Anonym sa...

Zofies verden er en av de bedre stripene jeg lest, må si jeg finner nesten hver eneste stripe underholdene, og ironien og absurd-heten er helt fantastisk.

Takk for mange lattere :)

Anonym sa...

Boooooooring...

Anonym sa...

Personlig så digger jeg Zofies verden!:) Er visst litt delte meninger om hvorvidt tegneserien er bra, noe som kommer godt frem her i kommentarfeltet, men i mine øyne er Zofies verden rasende morsom og innimellom også intelligent humor!

Anonym sa...

Zofies verden er hverken frekk, absurd eller noe som kunne sammenlignes med noe positivt. Jeg tror de rett og slett har laget et prosjekt på hvor dumme og lettlurte nordmenn egentlig er og hva slags søppel de kan få seg til å si er bra.

Jeg leser den faktisk en gang i mellom, i håp om at de en gang skal ha et poeng med noe av det de gjør, men jeg blir dessverre like skuffet hver gang. Så det blir sjeldnere og sjeldnere jeg ikke hopper til neste...

Unknown sa...

Jeg elsker serien!

Richard Bjerkoe sa...

Til anonym

Hvis du blir sur hver gang du leser serien i VG, så er du vel stort sett blid antar jeg... ;)

Anonym sa...

Har vært så smart å abonere på pondus, så en jevnlig dose med Zofies Verden får jeg da med meg. Det jegt liker best ved serien er den manglende sammenhengen mellom bilde og tekst. Men det er ikke favorittserien min, og jeg må nok innrømme at den leses sist, og ofte etter at bladet egentlig er lagt bort.

Mishka

Anonym sa...

Zofies verden er en veldig veldig intelligent popartserie og de som ikke liker den kan vel "kose" seg med Berkeley Breathed-kopisten Lars Lauvik eller andre intetsigende tegnere. Eller Mandrake. Eller Bamse.