25. november 2008

And now for something completely different

Jeg er nettopp ferdig med en stor oversetterjobb - nesten fem hundre sider/tre måneders arbeid - og tar et par dager i det lille røde huset i skogen for å koble av med noe helt annet. To-tre dager uten internett - en dristig øvelse. Blir jeg desperat, kan jeg selvfølgelig kjøre til det lokale biblioteket. Men meningen er at det bare skal være jeg og PC-en og det aktuelle prosjektet Forhåpentligvis får jeg lest en del også, mens det knitrer i ovnen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nå forstår jeg litt mer av hva du har å slite med sånn til hverdags:

http://livetleker.wordpress.com/2008/11/24/eg-er-med-trur-eg/

Anonym sa...

Må innrømme at jeg synes det høres veldig deilig ut!

Cyno Grassator sa...

Du har visst elektrisk strøm på hytta (det lyser i en utelampe) og PC bærer du med deg. Hvorfor skal du da ikke unne deg internett?
God tur i alle fall. Vel unt!

PS - Stompa: en adaptasjon så gjennomført og vellykket at man kan snakke om en gjendiktning! Nils Reinhardt Christensen har skapt et nytt verk, til glede for generasjoner av norske barn.

Jørn Roeim sa...

Livetleker: Slite med? Jobben, mener du? Det er en lykkelig trelldom, som Hamsun sa (hvis jeg husker riktig).
Elin: Det er deilig.
Cyno Grassator: Noen ganger har konsentrasjonen godt av å være uten internett. Vet ikke om det er mulig å få lagt det inn der oppe, men det kommer nok før eller siden.

Anonym sa...

Denne gangen mente jeg nok slite med, - men det er jo fordi jeg har lest oversetterens kommentarer til Den guddommelige komedie, og fordi jeg nå leser den parallelt på dansk og norsk i opptil flere versjoner. De er ganske forskjellige, og det forteller meg at her er det noen som har jobba. Magnus Ulleland skriver også at han har motet seg opp i 30 år før han turde ta fatt.

Hjelpes meg!