10. august 2009

Ord for dagen"Forget for a moment the loneliness and fear, the paranoia and financial unsecurity. Being a Writer is great fun. But there is a catch. You have to write."

Louise Doughty: A Novel in a Year

3 kommentarer:

Unknown sa...

Noe ganske annet: Vi ble visst avbrutt på Facebook. Jeg tenkte det kunne vært greit med en prat der og da! Men det er heller ikke så nøye. Jeg tror vi begge er best som bloggere. Den som lever får se...kanskje vi tastes igjen på FB, når det passer sånn. (Et bra miljø vi har vært med å etablere av bokbloggere. Og du hjalp meg inn på dette for halvannet år siden. Skål for oss: En harmløs, belest gjeng!)

Jørn Roeim sa...

Dipso: Jeg er ikke vant til å chatte, så jeg reagerte litt sent. Beklager. En annen ting er at jeg antagelig fremstår som tilstedeværende hele tiden, uten nødvendigvis å være det (siden PC-en er arbeidsredskapet mitt, står den på hele tiden, og jeg er alltid pålogget FB, men som sagt - det er ikke sikkert jeg sitter ved skrivebordet, og når jeg gjør det, er jeg kanskje så konsentret om det jeg jobber med at jeg ikke reagerer.
Men skål for bokbloggerne!

Kathleen sa...

No it's not great fun.