22. oktober 2009

En bok per dagDipsolitteraten gjorde meg oppmerksom på denne damen, Nina Sankovitch, som leser en bok per dag og blogger om det. Hun får da, naturlig nok, ikke gjort så veldig mye annet. Unektelig et morsomt prosjekt, så får man heller sukke litt over at man selv får lest så altfor lite. Men jeg spør meg selv - én bok per dag, er det overhodet mulig, selv om man vier all ledig tid til lesing?

6 kommentarer:

Hermia Says sa...

Det låter som ett något jobbigt självpåtaget uppdrag, tycker jag. För jag antar att hon inte läser små och tunna böcker?

scribo sa...

Å lese en bok pr. dag og i tillegg skrive om den - det synes jeg høres trist ut, det må være mye som går tapt på den veien? En digresjon, hva med gresskaret på bildet, hvorfor er det plassert der, i forgrunnen? Jeg kom til å tenke på neste helg og halloween. "Hodet på grønnsaker, først var det turnips og kålrabi, så kom gresskaret, symboliserer ånd og visdom. Kelterne brukte dem til å skremme bort onde ånder. Er gresskaret her ment som et symbol, tro?

Elin sa...

Kommer nok hvor fort man leser og hvilken type bøker man leser. Selv leser jeg alt for sakte til å ha kunnet gjennomføre et slikt prosjekt...

Anonym sa...

Men hvem kjøper brød til henne?

Jørn Roeim sa...

scribo: Jeg tror gresskaret bare skal symbolisere årstiden. Slik oppfatter jeg det i hvert fall.

Anita sa...

Skulle ikke tro man fikk tid til å fordøye boka noe særlig da, nei...