12. juni 2009

PS

Faste lesere av denne bloggen vil kanskje ha lagt merke til at jeg ofte forandrer på innlegg. Det skyldes at jeg som regel skriver innleggene veldig fort og uten å lese skikkelig korrektur. Når jeg da senere leser mine egne innlegg etter at de er lagt ut, finner jeg ofte feilskrivinger og formuleringer jeg endrer på fordi jeg er misfornøyd med dem. Noe strykes kanskje, noe tilføyes. I innlegget under hadde jeg opprinnelig skrevet at "jeg tror ikke at mange blir forfattere av å skrive selvhjelpsbøker på området". Det skulle selvsagt vært "av å lese selvhjelpsbøker på området". Det er rettet nå. Nå er det også lenker i teksten til Poynter Institute i USA og Update i Danmark.

5 kommentarer:

Monica sa...

Ha ha, sånn gjør jeg også :)

Jørn Roeim sa...

Godt å høre at det er flere av oss!

Unknown sa...

Jeg har ikke så lett for å se feilene på skjermen. Det beste ville ha vært å printe ut og rette på papir. Dét må jeg gjøre hvis det skal publiseres i den virkelige verden.
Her er det ikke fullt så nøye.

Hermia Says sa...

Och jag gör likadant. Lägger till nya tankar, ändrar i texten så att den ska vara så bra som möjligt etc... Blogginlägg är på något sätt alltid under arbete. Det du skriver känns genomtänkt och välformulerat - sådana inlägg tycker jag bäst om att läsa!

Anonym sa...

Det trøster å høre at også proffene har det slik. Det er mystisk, men stavefeil og dårlige ordvalg vises ikke ved gjennomlesing av email eller forhåndsvisning av blogginnlegg. Men straks jeg har trykket på send eller publiser, da - Jeg tror det er noe feil med tastaturene mine.